icon-list Din forespørgsel

Chemical Pallets (CP Paller)

Kemipaller, også kendt som CP paller og industripaller, er robuste paller designet til anvendelse til både transport og opbevaring af varer. De produceres som standard med ISPM 15-behandling og mærkning, der opfylder kravene i ISPM 15 direktivet. Det er med træemballage, der opfylder ISPM 15 og er mærket med IPPC logo. 

CP pallerne findes i 9 forskellige versioner. Træpallernes standardbetegnelser går fra CP1 til CP9. Typerne varierer i dimensioner og/eller konstruktionen. Pallerne kan alle nemt flyttes med brug af gaffeltruck og palleløftere. 

Tilbage til oversigten

Hos LC Emballage lagerfører vi flere forskellige modeller af brugte CP paller. Vi sorterer pallerne op i forskellige typer og i forskellige kvaliteter (lyse, mørke, opbevaret ind, opbevaret ude osv.).
Dertil får vi også gerne produceret nye, hvis behovet er for dette.

Forskellen på CP-pallerne

CP1 og CP6 

CP1 og CP6 paller anvendes normalt til transport og opbevaring af sække og kasser. De ydre dimensioner på pallerne er 1200x1000mm. Den primære forskel mellem CP1 og CP6 pallerne er bunden, hvor CP6 pallen er bygget med “ujævn” bundramme.
CP1 pallen kan tilgås fra alle 4 sider med gaffeltruck og palleløfter. Ved indgang fra bredsiden skal der køres over bundbrædder.
CP6 pallen kan ligeledes tilgås fra alle 4 sider med gaffeltruck. Fra bredsiden skal man ved CP6, ligesom ved CP1, køre over bundbrædder. Ved indgang fra enden, skal der køres over et forhøjet bundbræt. Dette kan lade sig gøre med manuelle palleløfter og nogle elektriske palleløftere/stablere.  

CP-2

CP2-pallen har en bæreevne på 1000 kg og en standardstørrelse på 1200x800mm. Blandt de kemiske paller er dette et lettere alternativ til EUR-pallerne. Den nederste del af CP2-pallen består af 3 brædder.

CP3 og CP9 

CP3 og CP9 paller har begge en ydre dimension på 1140x1140mm og er særligt velegnede til eksempelvis tønder og big bags. CP3 paller har tre bundbrædder, mens CP9 nederste del har “ujævn” bundramme med tre yderligere tværbrædder for ekstra styrke og stabilitet. CP9 pallen er derfor også højere end CP3 pallen.

 

CP4 og CP7

CP4 og CP7 paller er velegnede til transport af sække. CP4 er en version med tre bundbrædder. CP7 pallen har “ujævn” bundramme, ligesom CP6, CP8 og CP9.

CP-5

CP5 pallen har en standardstørrelse på 1140x760mm og bruges ofte til transport i containere. Det nedre dæk af CP5 pallen består af tre bundbrædder.

CP8 pallen

CP8 pallen har også de samme ydre dimensioner som CP3 og CP9, men selve konstruktionen er anderledes. CP8 pallen har en åbning midt i pallen, hvilket muliggør tømning af big bags nedefra.

Foretrækker du et mere bæredygtigt og billigere alternativ end en ny kemisk palle? Så se vores brugte paller.

 

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os