icon-list Din forespørgsel

EUR-paller 800 x 1200 mm

EUR paller er essentielle for langt de fleste større virksomheder, der har dagligt behov for transport af varer. Hos LC Emballage sælger vi standard EUR paller. Når det gælder EUR paller, er det vigtigt at have en forståelse for de rette mål, eftersom det kan have betydning for, hvordan du kan pakke dine varer. Dertil er det også vigtigt at have selve transporten med i tankerne, når du skal vælge hvilken kvalitet EUR palle, der egner sig bedst til din virksomhed. Hos LC Emballage har vi både nye og brugte EUR paller. De brugte har flere forskellige kvaliteter. Lige fra EUR pallen der kun er brugt en enkelt gang, til “fragtmands” EUR paller og ned til EUR paller i C kvalitet, som har været genanvendt mange gange.

Tilbage til oversigten

Viser alle 3 resultater

EUR-palle 800x1200mm, Super, A og B kvalitet

1200 × 800 mm

Fra kr. 65 til kr. 85
EUR-palle 800x1200mm, C og D kvalitet

1200 × 800 mm

Ikke godkendte EUR-paller

Fra kr. 29 til kr. 49
EUR-palle 800x1200mm, Nye

1200 × 800 mm

Spørg for pris

Vælg EUR pallen for holdbarheden

Enhver EUR palle fremstilles med henblik på at sikre varer under transport. Kvaliteten er med til at sikre en alsidig styrke i selve pallen, der medhjælper til at sikre dine varer under enhver form for transport. Det er ikke varen, der er afhængig af pallen. Som virksomhedsejer og ansvarlig for at pakke varerne korrekt er det op til dig at vælge den rette palle.

Hos LC Emballage kan du købe EUR paller, som er fast inventar for langt de fleste transportvirksomheder, hvorfor logistikken i global transport gøres betydeligt nemmere. Standard pallen måler 80×120 cm og passer til langt de fleste transportbehov. Når du vælger denne type palle, kan du benytte dig af de faste fordele, der er at finde i transportbranchen. Foruden at være yderst stabile, gør EUR pallen det også muligt at stable langt mere ensartet, når du pakker dine varer. Det er med til at gøre hele transportprocessen nemmere og hurtigere, fordi der ikke er nogle skæve mål at tage hensyn til.

I den forstand vælger du effektivitet, når du vælger en EUR palle til din virksomhed.

Når transportindustrien har standardiseret målene på EUR paller, er det også med til at have en afgørende indflydelse på miljøet. Den optimale lastning og pakning af EUR paller sikrer, at pladsen udnyttes til sit fulde for alle transportmidler. På den måde bliver der skåret ned for CO2 udledningen, når antallet af transportafgange reduceres eller komprimeres takket være en langt mere effektiv pakning af varer. Som virksomhed vil du opleve en økonomisk effekt af dette, fordi de mindre transporter også skærer ned på dine transportudgifter.

Stabiliteten i en EUR palle

EUR paller er lavet med det formål at forbedre transporten af varer. Derfor skal de også kunne holde til en betydelig belastning. Ved at købe nye eller godkendte EUR paller sikrer man, at pallen opfylder EU standarder indenfor mulig belastning af pallen.Af den årsag passer de til en lang række af forskellige industrier og virksomheder, der skal have opbevaret eller transporteret varer.

Fordelen ved en EUR palle er, at den kan benyttes i hele Europa. Det gør det nemmere for den internationale transportbranche at fragte varer over grænser. 

Brug af EUR paller til opbevaring

EUR pallen er ikke kun essentiel til transport af varer. Den er også en stor hjælp, når der skal opmagasineres varer på lagre. Designet på EUR pallen gør det muligt at flytte rundt på den ved hjælp af en gaffeltruck. Derfor anvender rigtig mange store lagerforsyninger EUR paller til at opbevare deres varer.

LC Emballage sælger EUR paller, der kan benyttes til transport såvel som opbevaring. Designet på en EUR palle er så stabilt, at de kan genanvendes utallige gange. Derfor er en investering i en EUR palle også en investering i din virksomheds kontinuerlige brug deraf.

EUR paller bliver jævnligt kvalitetskontrolleret. Det er for at sikre, at driften med brug af paller forløber gnidningsfrit og uden store problemer. Til store lagerhaller er det især vigtigt, at pallerne lever op til de rette krav og kvalitetsønsker for at driften kan forløbe, som den skal.

Hos LC Emballage sælger vi EUR paller til både transport og opbevaring. Vi er lagerførende i flere forskellige kvaliteter indenfor brugte EUR paller samt nye EUR paller. Mangler du et konkret sortiment af EUR paller, er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe med at finde de rette paller til din virksomhed.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os