icon-list Din forespørgsel

Pallerammer 400 x 600

Pallerammer giver en alsidighed til fleksibel transport, der er ganske uovertruffen. Dertil kan pallerammer bruges og genbruges, omarrangeres og tilpasses efter ethvert unikke projekt eller produkt, der skal transporteres. Desuden er pallerammer en af de billigste løsninger, der giver dig alle disse muligheder. Selv med en brugt palleramme, er det en nem og tilgængelig løsning for alle, når der skal transporteres varer over lange distancer.

Tilbage til oversigten

Viser et enkelt resultat

Palleramme 400x600mm, Nye

600 × 400 mm

Pallerammer til kvartpaller

Spørg for pris

Foruden den betydelige hjælp til at transportere varer mere sikkert, kan pallerammer også forbedre din lagerstyring. Pallerammer er nemme at stable, hvorfor du til hver en tid kan opbevare varer lodret fremfor horisontalt og dermed spare på pladsen. Det er den optimale løsning for virksomheder, der i forvejen har sparsom med lagerplads. Vælger du genanvendte pallerammer, får du ikke blot en pladsbesparende løsning, den er også miljøvenlig og langt mere økonomisk. Du kommer ikke alene til at spare penge, du garanterer også til en langt mere effektiv udnyttelse af dit lager.

Når du skal vælge pallerammer, skal du selvfølgelig vælge et materiale, der er kendt for styrke og holdbarhed, såsom fyrretræ. En investering i pallerammer er både for at investere i holdbarhed og længere levetid, som skal være med til at bære din virksomheds vækst og udvikling. Derfor er det en af de smarteste beslutninger for enhver virksomheds lagerstrategi at investere i de rette pallerammer.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os