icon-list Din forespørgsel

Pallerammer 600 x 800 mm

Pallerammer er næsten uundværlige for mange virksomheder. De kan være med til at effektivisere pladsudnyttelse, sikre varer under transport og lette på økonomien, fordi de kan bruges flere gange. Dertil er de yderst fleksible og kan tilpasses til brug med stort set alle typer varer og projekter. Det behøver ikke kun være i kæmpe store virksomheder med enorme varelager at pallerammer gør en forskel. Især i mindre lagerrum hvor plads kan være sparsom og en luksus, hjælper pallerammer i opbevaringen og organiseringen.

Tilbage til oversigten

Viser alle 4 resultater

Palleramme 600x800mm, Nye

800 × 600 mm

Fra kr. 62 til kr. 82
Palleramme 600x800mm, Nye, Sortbejdset

800 × 600 mm

Spørg for pris
Palleramme 600x800mm, Super og A kvalitet

800 × 600 mm

Spørg for pris
Palleramme 600x800mm, B og C kvalitet

800 × 600 mm

Spørg for pris

Med den rette organisering og opbevaring maksimerer du pladsen i dit lagerrum. Hvad end det drejer sig om børnelegetøj eller tunge maskindele, er et organiseret lagerrum en betydelig hjælp for alle medarbejdere. Det er her pallerammer kommer ind i billedet med deres praktiske funktioner. Hemmeligheden bag pallerammernes effektivitet ligger i deres evne til at blive stablet. Du frigør overraskende meget gulvplads ved at bygge din opbevaring opad. Hvis du har spillet nok Tetris i din ungdom, bliver det som en leg at lagerstyre.

Langt de fleste pallerammer produceres i træ, hvilket gør dem særdeles robuste. Enkelte gange vil du også finde pallerammer produceret i plastik eller metal, som bruges i forskellige industrier. Kombinationen af materialer og konstruktioner sikrer, at dine varer er beskyttet så længe laver haves. Dertil kan du genbruge dine pallerammer, så længe de kan holde til det.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os