icon-list Din forespørgsel

Pallerammer andre mål

Pallerammer kan være en betydelig hjælp, men ikke alle virksomheder benytter paller i standardmål. Hos LC Emballage sælger vi også pallerammer i andre mål, hvilket giver alle virksomhed en mulighed for at optimere deres lagerføring og transportmuligheder. Pallerammer kan altid tilpasses til forskellige typer varer og projekter, hvorfor de er alsidige og nemme at arbejde med. Det kræver ikke meget at montere og afmontere pallerammer på paller efter behov, hvilket gør det muligt også at genanvende dem

Tilbage til oversigten

Viser alle 2 resultater

Palleramme 1000x1200mm

1200 × 1000 mm

Pallerammer til industripaller

Spørg for pris
Palleramme Specialmål

N/A

Pallerammer i specielle mål

Spørg for pris

Har du en virksomhed, der har et skiftende lager, kan det være en stor hjælp at have pallerammer i andre mål til specielle paller. De kan være en sand revolution inden for opbevaring og pladsoptimering. Disse alsidige rammer udnytter vertikal plads og kan tilpasses ethvert opbevaringsbehov, uanset om det er i et stort lager eller et mindre opbevaringsrum.

Det smarte design af pallerammer gør det muligt at stable dem højt, skabe højere kanter og dermed forbedre organisationen af din lagerplads. Det er som at have skræddersyede hylder, der kan tilpasses i højden efter dine specifikke behov. Når du ikke har behov for dem, kan de klappes sammen og gemmes væk, hvilket efterlader dit lagerrum ryddeligt og klar til andre anvendelser. Det er denne alsidighed, der gør pallerammer til den perfekte løsning for dynamiske virksomheder, der skal kunne tilpasse sig hurtigt.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os