icon-list Din forespørgsel

Papkasser

Hos LC Emballage har vi mange forskellige størrelser og papkassevarianter på lager. Vi sælger både nye og brugte. Vi har papkasser fra den helt lille æske til de helt store papkasser.

Foto Nr. Ltr. L (mm.) B (mm.) H (mm.) M./u. tryk Ny/brugt Paplag Pris (fra kr.) Info

Fandt du ikke det du søgte? Vi handler med mange brugte varer og ikke alt er at finde online. Kontakt os

GENEREL INFO OM VORES PAPKASSER

Vores papkasser er i enten enkelt(1-lags) eller dobbelt bølge(2-lags). Papkasser i enkeltbølge er som regel 3-4mm. Papkasser i dobbelt bølge er normalt fra 5-7mm.
Dertil enkelte modeller i 2mm “maskinpap”.

Dobbeltbølge gør papkassen ekstra stærk, men en enkelt lags i god kvalitet kan også være et alternativ.
Til normal webshop forsendelse bruges normal 1-lags papkasser, medmindre der skal noget tungt/værdifyldt deri.

Når vi sælger brugte og restpartier af nye papkasser, vil der kunne være tryk på papkassen. Dette vil fremgå af både billeder og beskrivelse.
På brugte papkasser er der oftest påklistret en etiket fra tidligere anvendelse. Dette vil i mange tilfælde let kunne skjules med en fragtlabel.

Vi kan også være behjælpelig med produktion af nye papkasser, der passer præcist til jeres formål.

Hos LC Emballage finder du papkasser i mange størrelser og kvaliteter. Papkasserne vi sælger er både nyproducerede papkasser, restpartier af nye papkasser og brugte papkasser. De brugte papkasser er alle i en god stand og er blevet håndsorteret, således at det kun er de gode papkasser, der bliver solgt.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os