icon-list Din forespørgsel

Små papkasser og forsendelsesemballage

Værdien af at finde de rette små papkasser er afgørende for forsendelsessikkerhed og omkostningsbesparelser. Hos LC Emballage sælger vi små papkasser, der er ideelle til forsendelse af forskellige produkter, der ikke fylder alverden. Vores udvalg består af små papkasser i forskellige dimensioner, hvorfor vi godt tør garantere, at alle kunder kan finde den type papkasse, de leder efter. Har I behov for specielle mål, der ikke er lagerført, er I velkomne til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper gerne med at finde specialmål til alle vores kunder, der har brug for små papkasser.

Tilbage til oversigten

Viser et enkelt resultat

Papkasse

240 × 120 × 105 mm

Varenr.: 953

Automatbund

Sådan vælger du de bedste små papkasser hos LC Emballage

Mange små papkasser kan være svære at vælge mellem. Hos LC Emballage har vi et stort udvalg af små papkasser, der kan bruges til mange forskellige formål. Oftest oplever vi, at vores kunder bestiller store forsendelser af små papkasser, som herefter bliver brugt til at videresende andre varer i. I dette tilfælde er det selvfølgelig vigtigt at vælge den bedste papkasse, der yder maksimal beskyttelse uden at belaste budgettet for virksomheden.

Små papkasser – Perfekte til mindre varer

Driver du en webshop eller fysisk butik med webshop, vil du unægtelig få behov for små papkasser til forsendelse af vareordre. Vores udvalg af små papkasser er en fantastisk løsning for dem, der leder efter en omkostningseffektiv og miljøvenlig forsendelsesemballage. Enkelte papkasser i vores sortiment har en lav vægt, hvilket hjælper med at holde forsendelsesomkostningerne nede.

Derudover er langt de fleste af vores små papkasser fleksible nok til at rumme en bred vifte af mindre varer. Dette gælder også skrøbelige varer. Dog er det værd at understrege, at når det drejer sig om meget skrøbelige eller tunge varer, kan papkasserne mangle fugt- og rivefasthed. I disse tilfælde anbefaler vi at bruge boblefolie, stjernefyld eller andet pakkefyld for at beskytte indholdet. Det gælder især under transport, hvor det hjælper med at forhindre, at varerne går i stykker undervejs. Vores sortiment af små papkasser skulle meget gerne imødekomme forskellige behov for langt de fleste mindre webshops. 

Små papkasser til forsendelse

Små papkasser til forsendelse er et populært valg for mange mindre eller opstartende virksomheder, der har et varelager af små varer. De vejer ikke for meget, hvilket hjælper med at holde forsendelsesomkostningerne nede – en faktor som langt de fleste virksomheder er glade for. Samtidig tilbyder de en god beskyttelse af indholdet, især hvis I supplerer med boblefolie eller andet pakkefyld til skrøbelige varer. 

Det er værd at bemærke, at styrken og holdbarheden kan variere afhængig af bølgepaptykkelsen og materialet, de små papkasser er lavet af. Bølgepaptykkelsen kan variere fra enkeltlags til trippellags, og materialet kan være genbrugsfibre eller nye træfibre. Hos LC Emballage stiler vi efter at tilbyde et sortiment, der gerne skulle dække langt det meste. Af samme grund understreger vi vigtigheden af valget af små papkasser. Inden du placerer en ordre hos LC Emballage, bør du have gjort dig grundige overvejelser over dine specifikke papkassebehov og transportforhold af samme. Flere af vores små papkasser i sortimentet vil opfylde en lang række af krav. Dermed ikke sagt, at du blot skal tage det første og det bedste. Undersøg vores sortiment grundigt. Det er vigtigt at overveje de forskellige små papkasser for at finde den bedste løsning til lige præcis jeres behov.

Tre ting at huske når I skal vælge små papkasser

Hos LC Emballage vil vi gerne understrege tre ting, når I skal vælge hvilke små papkasser, I skal bruge i jeres virksomhed. Størrelse, kvalitet og omkostninger. 

  • At vælge små papkasser er ikke så nemt, som det måske lyder. Vores sortiment giver et indblik i, hvor forskellige dimensioner små papkasser laves i. Af samme årsag er det vigtigt for jer at vælge den rigtige størrelse, der garanterer, at jeres varer bliver pakket ordentligt. De små papkasser skal passe til jeres varer for at undgå skader under forsendelse. Hvis det drejer sig om skrøbelige varer, kan det være nødvendigt med ekstra polstring i form af pakkefyld.
  • Kvaliteten af vores små papkasser kan tilskrives styrken i pappet. Bølgepap har flere tykkelser, hvorfor den høje bølgefasthed vil være ideel til varer med mere tyngde, mens letvægtspapkasser kan være mere omkostningseffektive for lette genstande. Igen skal I huske at tage højde for transportforholdene inden jeres endelige valg. En god tommelfingerregel er, at jo længere transport, jo stærkere papkasse er der brug for. 
  • Til sidst vil omkostninger også have en indflydelse på kvaliteten af de små papkasser. En billigere løsning kan være at foretrække for mange, men det kan også betyde tyndere bølgefasthed i pappet. I sidste ende kan det betyde ødelagte varer til jeres kunder. Hos LC Emballage kan du vælge mellem flere bølgefastheder, inklusive genbrugskasser. Alle vores genbrugskasser er ren- og klargjort til at sende nye varer. Vi sælger ikke genbrugskasser, der ikke kan holde til noget. Hvad end I vælger små papkasser eller små genbrugskasser, finder I det, der passer til jeres behov og budget hos LC Emballage.

Husk på, at det ikke altid handler om at finde den billigste løsning. Det handler om at finde den mest effektive løsning for jeres virksomhed og jeres kunder. En smule ekstra investering i den rigtige emballage kan spare dig for meget i form af beskadigede varer og utilfredse kunder. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos LC Emballage med ethvert spørgsmål om valg af små papkasser.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os