icon-list Din forespørgsel

Bølgepap i rulle 1000 mm x 70 mtr

Varenr.:1099

Bølgepap i rulle, 100 cm x 70 meter

Sikkerheden omkring dine varer vil altid være en topprioritet. Hos LC Emballage kan du købe bølgepap i ruller, som du kan bruge til at beskytte dine varer yderligere. Bølgepap er med til at give en langt mere fleksibel og holdbar beskyttelse af den enkelte vare, som også kan tilpasses. Rigtig mange virksomheder brugerbølgepap på grund af  dets stødabsorbering og tilpasningsevne, udover at det også er en bæredygtig løsning.

Produktdetaljer

Længde:
70 mm
Bredde:
100 mm
Ltr.:
0
Med/uden tryk:
Neutral
Ny/brugt:
Ny
Paplag:
1
Papkasse type:
Tilbehør - Bølgepap i rulle
Tykkelse (mm):
2
Stykpris 299,00 kr.

Der tages forbehold for prisændringer og midlertidige udsolgte varer. Priser er pt. vejledende på grund af stærkt stigende priser på pap, plast og træ.

Alle priser er ekskl. moms, fragt, palle under emballage og med forbehold for tastefejl. Pris for fragt og eventuel fragtpalle(r) beregnes efter afsendelse af forespørgsel. Der er mulighed for selv at afhente ordren efter nærmere aftale.

Ofte stillede spørgsmål

  • I en verden, hvor bæredygtighed og miljøvenlighed er blevet mere og mere vigtige, er bølgepap et fremragende valg. Det kan fremstilles af nye eller genbrugte cellulosefibre, som er hentet fra træfibre, hvilket gør det til en miljøvenlig og bæredygtig indpakningsløsning. Efter brug kan bølgepap også nemt genanvendes til andre formål. Du kan også sende det direkte videre til genanvendelse. Når du vælger bølgepap til at pakke dine varer ind med, vælger du derfor også en løsning, der er bæredygtig i den overordnede brugscyklus. 

  • Bølgepap er en medvirkende faktor til at sikre, at varer forbliver intakte. Det modstår tryk og beskytter yderligere mod støv og fugt. Det sikrer dine varer både til opbevaring og transport, såvel til korte og som til lange perioder.

    Under transport er bølgepap anvendelig til at dæmpe vibrationer og stød, hvilket reducerer risikoen for skader på forsendelsens indhold. Det gælder både, når du sender varer til kunder, eller bare flytter ting rundt på dit lager. Selvfølgelig kræver skrøbelige genstande særlig opmærksomhed, når det kommer til indpakning. For det første, skal du sikre, at varen er helt dækket af bølgepap. Dette kan kræve flere lag af bølgepap afhængigt af varens størrelse og skrøbelighed. Bølgepap er heldigvis fleksibelt og kan formes omkring uregelmæssige former, hvilket gør det nemt at pakke næsten enhver vare. Når det er sikret, er varen klar til transport over korte eller lange distancer.

    Varen kan også placeres til opbevaring i indpakket tilstand. Hvis det er tilfældet, er det vigtigt at opbevare den indpakkede vare korrekt. Det er i bund og grund en papirvare, hvorfor det er vigtigt at opbevare det i et tørt og ventileret rum for at sikre mod fugtskader, der kan tære på bølgepappet. Dertil er det heller ikke fordelagtigt at bølgepappet får direkte sollys og varme, som kan være med til at svække materialet.

  • Grunden til mange virksomheder vælger bølgepap, er på grund af dets unikke konstruktion. En bølget papirstrimmel danner rækker af bølgetoppe og bølgedale, hvilket er afgørende for dets ekstra styrke og stødabsorberingsevne. Dette betyder, at selvom det er let, kan det give enestående beskyttelse til dine varer.

    Bølgepap ruller tilbydes i mange forskellige størrelser. Fra små ruller, der er velegnede til individuelle genstande, til store ruller designet til at indpakke større objekter. Der er en type bølgepap til næsten enhver tænkelig anvendelse. Det er bare et spørgsmål om at vælge den rette type.

Andre produkter

Se alt i Tilbehør
Pakkefyld i dispenserboks 35 cm x 450 meter,

450 × 35 mm

Varenr.: 1103

Pakkefyld i dispenserboks 35 cm x 450 meter

Bølgepap i rulle 500 mm x 70 mtr – nr. 1098

70 × 50 mm

Varenr.: 1098

Bølgepap i rulle, 50 cm x 70 meter

Strø med beslag, 800mm

800 mm

Strøer til stabil stabling af paller ovenpå pallerammer.

Spørg for pris

Her finder du pap og plast til at pakke og beskytte dine varer, samt konkret tilbehør til pallerne. Alle produkterne her på siden er med til at gøre opbevaring på pallerne nemmere for dig og dine kunder. Dertil hjælper det til at beskytte dine varer under forsendelse, såfremt varerne også bliver pakket korrekt på pallerne.

Er der flere ting, som du finder nødvendige for at kunne garantere en sikker transport af dine varer, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper altid til at finde tilbehør til palletransport og opbevaring for vores kunder.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os