icon-list Din forespørgsel

Engangspalle 1000x1200mm, CP1

Står stablet med 18 stk. i hver stak.
Vi kan levere op til 468 stk. på ét lastbillæs, 26 stakke á 18 stk.

Haves i følgende sorteringer:

  • Varmebehandlet, opbevares inde
  • Lys, opbevares inde og ude
  • Mørk, opbevares ude

 

Produktdetaljer

Længde:
1200 mm
Bredde:
1000 mm
Palletype:
CP1
Materiale:
Træ
Ny/brugt:
Brugt
Stykpris Fra kr. 45 til kr. 75
Engangspalle 1100x1300mm, CP7

1300 × 1100 mm

Fra kr. 58 til kr. 78
Engangspalle 1000x1200mm, Bundramme

1200 × 1000 mm

Fra kr. 39 til kr. 89
Engangspalle 1000x1200mm, Standard

1200 × 1000 mm

Fra kr. 45 til kr. 65

Miljøbevidste og billige brugte paller

Enhver virksomhed der har behov for paller er klar over, hvordan især transportindustrien påvirker miljøet. Der findes flere måder at gøre sit for at bevare miljøet, og hos LC Emballage har vi gjort genanvendelse af brugte paller til en af vores metoder. Vi opkøber partier af brugte paller, som vi herefter sorterer efter mål og kvalitet. Hver enkelt palle bliver gennemgået i vores sortering, inden den er klar til gensalg.

Herefter kan vi tilbyde billige brugte paller til vores kunder, hvor der også er taget hensyn til miljøet. Vi har både engangspaller og EUR paller, der opfylder mange virksomheders behov. Her på siden opdaterer vi løbende med partier af indkøbte brugte paller til billigere priser. Det gælder både brugte EUR paller til salg og en lang række af andre brugte paller. Priserne på brugte paller afhænger af kvalitet og antal. Derfor vil du også opleve, at priserne her på hjemmesiden er vejledende, når du leder efter brugte paller.

Køb brugte paller for miljøets skyld

Foruden det faktum at brugte paller er billigere for din virksomhed, er det også en god måde at passe på miljøet. Genbrug af mange forskellige produkter, herunder brugte paller, er med til at forhindre unødvendig produktion af nye produkter. LC Emballage opkøber brugte paller med henblik på at tilbyde et mere miljøvenligt produkt til vores kunder, som dertil også har en billigere pris end nye paller.

Finder du ikke et parti med de mål, du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fortælle dig, om vi har andre partier af brugte paller på vej. Vi kan også hjælpe dig med at finde den rette størrelse af billige brugte paller, hvis du har brug for vejledning.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os