icon-list Din forespørgsel

Palleramme 600x800mm, B og C kvalitet

Brugte pallerammer sorteres op i følgende kvaliteter:

  • Super 1-bræt (S1)
  • Super 2-bræt (S2)
  • A
  • A med tryk (AT)
  • B
  • C

AT, B og C rammer kan have/har logo på fra forskellige firmaer.

 

Produktdetaljer

Længde:
800 mm
Bredde:
600 mm
Palletype:
Palleramme
Materiale:
Træ
Ny/brugt:
Brugt
Stykpris Spørg for pris

Hos LC Emballage har vi mange forskellige størrelser og varianter på lager.
Vi sælger både brugte og nye paller og pallerammer. Paller og pallerammer haves/kan skaffes i størrelser fra små kvartpaller op til ekstra store specialpaller.

Vi har især et stort udvalg af brugte paller i målene 800x1200mm og 1000x1200mm.

Der tages forbehold for prisændringer og midlertidige udsolgte varer.
Priser er pt. vejledende på grund af udsving i priser på træ, jern, pap og plast.
Alle priser er ekskl. moms, fragt, palle under emballage og med forbehold for tastefejl. Pris for fragt og eventuel fragtpalle(r) beregnes efter afsendelse af forespørgsel. Der er mulighed for selv at afhente ordren efter nærmere aftale.

EUR-palle 800x1200mm, Super, A og B kvalitet

1200 × 800 mm

Fra kr. 65 til kr. 85
Palleramme 600x800mm, Nye, Sortbejdset

800 × 600 mm

Spørg for pris
Palleramme 600x800mm, Super og A kvalitet

800 × 600 mm

Spørg for pris

Med den rette organisering og opbevaring maksimerer du pladsen i dit lagerrum. Hvad end det drejer sig om børnelegetøj eller tunge maskindele, er et organiseret lagerrum en betydelig hjælp for alle medarbejdere. Det er her pallerammer kommer ind i billedet med deres praktiske funktioner. Hemmeligheden bag pallerammernes effektivitet ligger i deres evne til at blive stablet. Du frigør overraskende meget gulvplads ved at bygge din opbevaring opad. Hvis du har spillet nok Tetris i din ungdom, bliver det som en leg at lagerstyre.

Langt de fleste pallerammer produceres i træ, hvilket gør dem særdeles robuste. Enkelte gange vil du også finde pallerammer produceret i plastik eller metal, som bruges i forskellige industrier. Kombinationen af materialer og konstruktioner sikrer, at dine varer er beskyttet så længe laver haves. Dertil kan du genbruge dine pallerammer, så længe de kan holde til det.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os