icon-list Din forespørgsel

Palleramme 800x1200mm, Super og A kvalitet

Brugte pallerammer sorteres op i følgende kvaliteter:

  • Super 1-bræt (S1)
  • Super 2-bræt (S2)
  • A
  • A med tryk (AT)
  • B
  • C

AT, B og C rammer kan have/har logo på fra forskellige firmaer.

Produktdetaljer

Længde:
1200 mm
Bredde:
800 mm
Palletype:
Palleramme
Materiale:
Træ
Ny/brugt:
Brugt
Stykpris Fra kr. 55 til kr. 69

Hos LC Emballage har vi mange forskellige størrelser og varianter på lager.
Vi sælger både brugte og nye paller og pallerammer. Paller og pallerammer haves/kan skaffes i størrelser fra små kvartpaller op til ekstra store specialpaller.

Vi har især et stort udvalg af brugte paller i målene 800x1200mm og 1000x1200mm.

Der tages forbehold for prisændringer og midlertidige udsolgte varer.
Priser er pt. vejledende på grund af udsving i priser på træ, jern, pap og plast.
Alle priser er ekskl. moms, fragt, palle under emballage og med forbehold for tastefejl. Pris for fragt og eventuel fragtpalle(r) beregnes efter afsendelse af forespørgsel. Der er mulighed for selv at afhente ordren efter nærmere aftale.

EUR-palle 800x1200mm, Super, A og B kvalitet

1200 × 800 mm

Fra kr. 65 til kr. 85
Palleramme 800x1200mm, Nye

1200 × 800 mm

Fra kr. 69 til kr. 89
Palleramme 800x1200mm, Nye, Sortbejdset

1200 × 800 mm

Fra kr. 75 til kr. 99

For langt de fleste virksomheder handler det om effektivitet. Alligevel skal der også være plads til fleksibilitet. Det er her pallerammer kommer ind i billedet. I et scenarie hvor du skal sende en større last af møbler på tværs af landet, vil pallerammer være en ideel hjælp. Ved at placere møblerne på en palle og derefter montere pallerammerne, skaber du et stabilt fundament, der sikrer, at dine varer ankommer intakte, uanset hvor humpede veje og skarpe sving de møder.

Skal du bruge pallerammerne til at sørge for bedre opbevaring i din lagerbeholdning, kan du nemt montere og afmontere pallerammerne, som det bliver nødvendigt. Det gør det nemt at lagerstyre, som lageret udvider sig, eller varer skal omrokeres. I det store billede er pallerammer næsten uundværlige for enhver virksomhed, der skal opbevare eller transportere varer jævnligt.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os