icon-list Din forespørgsel

Papark 1150x750mm

Varenr.:981

Papark 75 x 115 cm

Papark er beregnet til at sikre dine produkter til forsendelser, hvor der er behov for ekstra beskyttelse. I visse tilfælde kan der være behov for mere indpakning, som er med til at beskytte og stabilisere dine produkter til forsendelse. Hos LC Emballage sælger vi nye papark i en tykkelse af 3 mm, som kan bruges til indpakning under transport. Derudover har vi en del brugte papark i forskellige størrelser og tykkelser. 

Produktdetaljer

Længde:
1150 mm
Bredde:
750 mm
Ltr.:
0
Med/uden tryk:
Neutral
Ny/brugt:
Ny
Papkasse type:
Papark
Paplag:
1
Tykkelse (mm):
3
Stykpris 5,20 kr.

Der tages forbehold for prisændringer og midlertidige udsolgte varer. Priser er pt. vejledende på grund af stærkt stigende priser på pap, plast og træ.

Alle priser er ekskl. moms, fragt, palle under emballage og med forbehold for tastefejl. Pris for fragt og eventuel fragtpalle(r) beregnes efter afsendelse af forespørgsel. Der er mulighed for selv at afhente ordren efter nærmere aftale.

Ofte stillede spørgsmål

  • Både til store og små forsendelser kan papark være med til at optimere indpakningen af dine varer. Pappet er med til at stabilisere på den måde, du ikke altid kan forudse, når forsendelser skal transporteres rigtig langt. Pappet kan også være en måde at separere flere forskellige produkter i en samlet forsendelse, hvor du gerne vil spare på omkostningerne for transporten.

    Hos LC Emballage har vi gjort endnu en indsats for at sælge miljøvenlige papark, hvorfor vi sælger brugte papark. Selv efter blot en enkelt forsendelse, kan rigtig mange papark stadig genbruges. Vi gør vores for at tilbyde miljøvenlige og billigere løsninger med brugte papark. Vi gennemgår alle vores brugte produkter, inden de sættes til salg, fordi de skal kunne holde til yderligere brug.

  • I visse tilfælde er det ikke altid nok at pakke produkter i papkasser eller ned i pallerammer. Alt efter hvilke produkter, der er tale om, kan der være behov for ekstra beskyttelse, så intet går i stykker under transport. Hvis der ikke er plads til at anvende bølgepap eller bobleplast, kan det være nemt og billigere at anvende papark. Stabiliteten i papark er også med til at øge sikkerheden under transport, når der bliver flyttet meget rundt på kasser og paller. Papark anvendes ofte til at lægge i bunden af pallerammer, så godset adskilles fra pallen og man lukker hullerne mellem brædderne på pallen. Dette er især brugbart hvis man sender mindre dele, da de ellers vil falde ned gennem pallen. 

    Skal I transportere varer af forskellige arter, hvoraf enkelte af dem kan afgive fugt, kan det også være en fordel at mellempakke med papark for at sikre hver pakkede kasse. Arkene af pap kan være en sikker barriere, der optager unødvendig fugt i løbet af transporttiden. Dertil kan de også være behjælpelige med at afværge ridser og skader på varer, der kan risikere at flytte sig under transporten.

Andre produkter

Se alt i Tilbehør
Bølgepap i rulle 1000 mm x 70 mtr

70 × 100 mm

Varenr.: 1099

Bølgepap i rulle, 100 cm x 70 meter

Pakkefyld i dispenserboks 35 cm x 450 meter,

450 × 35 mm

Varenr.: 1103

Pakkefyld i dispenserboks 35 cm x 450 meter

Bølgepap i rulle 500 mm x 70 mtr – nr. 1098

70 × 50 mm

Varenr.: 1098

Bølgepap i rulle, 50 cm x 70 meter

Her finder du pap og plast til at pakke og beskytte dine varer, samt konkret tilbehør til pallerne. Alle produkterne her på siden er med til at gøre opbevaring på pallerne nemmere for dig og dine kunder. Dertil hjælper det til at beskytte dine varer under forsendelse, såfremt varerne også bliver pakket korrekt på pallerne.

Er der flere ting, som du finder nødvendige for at kunne garantere en sikker transport af dine varer, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper altid til at finde tilbehør til palletransport og opbevaring for vores kunder.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os