icon-list Din forespørgsel

Papark 1150x750mm 1150×750mm

Varenr.:981

Papark 75 x 115 cm

Papark er beregnet til at sikre dine produkter til forsendelser, hvor der er behov for ekstra beskyttelse. I visse tilfælde kan der være behov for mere indpakning, som er med til at beskytte og stabilisere dine produkter til forsendelse. Hos LC Emballage sælger vi nye papark i en tykkelse af 3 mm, som kan bruges til indpakning under transport. Derudover har vi en del brugte papark i forskellige størrelser og tykkelser. 

Produktdetaljer

Længde:
1150 mm
Bredde:
750 mm
Højde:
0 mm
Volume:
0 ltr.
Paplag:
1
Tykkelse:
3 mm
Tryk:
Neutral
Stand:
Ny
Pallepris* pr. papkasse 4,35 KR.
Anbrudspris pr. papkasse 5,20 kr.
*Antal per palle: 650
Tilføj enkelte papkasser
Tilføj hele paller

Ved papkasser kan der være mindre størrelsesforskel i forhold til de angivne mål. Dette kan svinge lidt fra produktion til produktion.

De angivne mål er indvendige mål.

Der tages forbehold for prisændringer og midlertidige udsolgte varer. Priser er pt. vejledende på grund af udsving i priser på pap, plast og træ.

Alle priser er ekskl. moms, fragt, palle under emballage og med forbehold for tastefejl. Pris for fragt og eventuel fragtpalle(r) beregnes efter afsendelse af forespørgsel. Der er mulighed for selv at afhente ordren efter nærmere aftale. 

Andre produkter

Se alt i papkasser
Papkasse

225 × 145 × 300 mm

Varenr.: 944

Foldekasse

Papkasse

140 × 90 × 30 mm

Varenr.: 895

Æske

Papkasse

185 × 145 × 210 mm

Varenr.: 866

Rivekasse

GENEREL INFO OM VORES PAPKASSER

Vores papkasser er i enten enkelt(1-lags) eller dobbelt bølge(2-lags). Papkasser i enkeltbølge er som regel 3-4mm. Papkasser i dobbelt bølge er normalt fra 5-7mm.
Dertil enkelte modeller i 2mm “maskinpap”.

Dobbeltbølge gør papkassen ekstra stærk, men en enkelt lags i god kvalitet kan også være et alternativ.
Til normal webshop forsendelse bruges normal 1-lags papkasser, medmindre der skal noget tungt/værdifyldt deri.

Når vi sælger brugte og restpartier af nye papkasser, vil der kunne være tryk på papkassen. Dette vil fremgå af både billeder og beskrivelse.
På brugte papkasser er der oftest påklistret en etiket fra tidligere anvendelse. Dette vil i mange tilfælde let kunne skjules med en fragtlabel.

Vi kan også være behjælpelig med produktion af nye papkasser, der passer præcist til jeres formål.

Hos LC Emballage finder du papkasser i mange størrelser og kvaliteter. Papkasserne vi sælger er både nyproducerede papkasser, restpartier af nye papkasser og brugte papkasser. De brugte papkasser er alle i en god stand og er blevet håndsorteret, således at det kun er de gode papkasser, der bliver solgt.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!