icon-list Din forespørgsel

Papkasse

Varenr.:1032

Foldekasse

Produktdetaljer

Længde:
480 mm
Bredde:
395 mm
Højde:
230 mm
Ltr.:
43,6
Med/uden tryk:
M/ etiket
Ny/brugt:
Brugt
Paplag:
1
Papkasse type:
Foldekasse
Tykkelse (mm):
4
Stykpris 4,20 kr.

Andre produkter

Se alt i Store papkasser
Papkasse

320 × 225 × 60 mm

Varenr.: 918

Foldekasse, A4

Papkasse

310 × 215 × 27 mm

Varenr.: 920

Æske, A4

Papkasse

340 × 170 × 210 mm

Varenr.: 913

Foldekasse

Oversigt over de bedste papkassevalg

Består dit varelager af større genstande til forsendelse, såsom maskindele eller husholdningsapparater, vil det bedste valg være store papkasser. Det lyder overraskende nemt blot at vælge en stor papkasse til forsendelse, men der er flere faktorer, der bør tages med i overvejelserne, inden du træffer dit endelige valg.

Hvis du skal sende flere kasser af gangen, vil det være en fordel, at du vælger en stor papkasse, der er optimeret i sit design til stabling på paller. Det er ikke alle papkassedesign, der egner sig lige godt til at blive opstablet på paller, hvorfor det gør det mere besværligt at sende store vareordre. Store papkasser kan indeholde store varer eller store mængder af små varer til dine kunder, hvis du har tilbagevendende kunder. LC Emballage har et bredt udvalg af store papkasser, hvoraf specifikke designs er lavet konkret til store forsendelser og stabling på paller.

Store papkasser er en drøm for dem, der skal sende større genstande. De er rummelige, og enkelte er designet til at passe perfekt på paller, hvilket gør dem ideelle til organiseret opbevaring og effektiv transport. Med mange størrelser at vælge imellem, skal du ikke lade dig narre af deres størrelse – disse papkasser er også utroligt holdbare. Sammensætningen i pappet i store papkasser skal være anderledes end mindre papkasser, netop fordi de skal kunne holde til mere vægt. Det gælder især, når de skal bruge til forsendelse. 

Store papkasser bedst til daglig forsendelse 

Papkasser til forsendelse er et must for enhver, der regelmæssigt sender varer. Disse alsidige kasser kommer med enkelt- eller dobbeltbølgepap, hvilket gør dem egnet til en bred vifte af vægt- og beskyttelsesbehov. Med alle papkasser i LC Emballages sortiment kan du være sikker på at finde de rette papkasser til dine forsendelsesbehov, herunder store papkasser i forskellige dimensioner og paptykkelse. Vi har også enkelte partier af genbrugskasser, der stadig kan anvendes. Finder du ikke det parti, du leder efter i vores genbrugsudvalg, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde den rette løsning til ethvert behov.

Langt de fleste store papkasser i vores sortiment er designet til at skulle lukkes både i toppen og bunden med tape. På denne måde holder papkassen bedre sammen, og I undgår tabte varer. Alt efter om pappet er enkelt- eller dobbeltbølgepap, har det sine fordele og ulemper afhængigt af dit pågældende formål. Dobbeltbølgepap i store papkasser kan være alsidigt og egnet til flere typer forsendelser, inklusiv længere forsendelser. Jo tykkere pappet er, jo længere forsendelser kan det holde til. En ulempe ved for tykt pap kan være, at det bliver mere udfordrende at samle papkasserne. 

Hvis du skal sende flere mindre varer i en større papkasse, bør du også investere i papkassefyld. Det er med til at holde de mindre varer på plads, så intet risikerer at blive ødelagt under forsendelse. Papkassefyldet er med til at stabilisere indholdet og sikre, at intet går i stykker. LC Emballage har flere store papkasser at vælge imellem, hvor papkassefyld også kan være nødvendigt. Hvis I har den mindste tvivl, er I altid velkomne til at kontakte vores kundeservice med ethvert spørgsmål.

Sådan vælger du den rigtige store papkasse

Når det kommer til at vælge den rigtige papkasse, er der et par vigtige ting, du skal huske at overveje. Hvis du sender ekstremt tunge genstande, er store papkasser ikke nødvendigvis det bedste valg. I stedet bør du overveje en papkasse med triple wall-konstruktion, der kan bære op til 500 kg.

Er du bekymret for miljøet, kan du vælge miljøvenlige papkasser med FSC-mærkning. Disse kasser er fremstillet med genbrugsfibre og bidrager til at mindske din virksomheds miljøpåvirkning. Eller du kan se vores sortiment af genbrugskasser igennem i håb om, at er nogle der passer til dine behov. Alle vores genbrugskasser er klargjort til at blive anvendt igen, så de tilbyder samme holdbarhed som alle andre papkasser.

Hvis det drejer sig om skrøbelige genstande og lette genstande, har de brug for ekstra beskyttelse. Hertil bør du vælge en papkasse med dobbeltlags bølgepap og mulighed for at inkludere beskyttende pakketilbehør, der passer til de indvendige mål. Husk at vikle skrøbelige ting ind i beskyttende indpakning. Husk også at placere lette genstande øverst og tunge genstande nederst for at undgå skader og sikre, at der ikke opstår skader undervejs. Selv med den rette størrelse papkasse, handler det lige så meget om, hvordan du pakker varerne til dine kunder.

Slutteligt, hvis du skal sende produkter langt, bør du overveje en dobbeltlags-papkasse, også kendt som en eksportkasse. Denne er designet til at modstå ekstra stød under rejsen, hvilket især er en fordel til længere forsendelser. Uanset om det er store eller små papkasser, gælder tommelfingerreglen altid; jo længere transporttid, jo tykkere pap bør du vælge.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os