icon-list Din forespørgsel

MILJØ

Hos LC Emballage A/S tænker vi meget over, hvordan vi kan blive mere miljøvenlige og spare ressourcer. Derfor sørger vi så vidt muligt for altid at planlægge vores leveringer og afhentninger af emballage, således vi ikke kører med tomme lastbiler mere end højest nødvendig.

Genanvendelse og genbrug er kernen af LC Emballage A/S – både når det kommer til paller og papkasser.

Genbrug af paller

Hos LC Emballage A/S mener vi, at det ikke giver mening at smide en palle ud, bare fordi man kalder det en engangspalle. Langt de fleste paller kan anvendes igen og igen. Vi kan i fællesskab spare en masse ressourcer og materialer ved at reparere og genbruge alle slags paller.

Gennem vores samarbejde med Aalborg Universitet har de beregnet, at man sparer lidt mere end 11 ton CO2, 320 kg jern og 39 tons træ, hver gang man genanvender 40 tons paller.

Genbrug af papkasser

Hos LC Emballage A/S køber og sælger vi også brugte papkasser. Virksomhederne, som vi køber papkasser af, bestræber sig på ikke at ødelægge papkasserne, når de pakker varer ud. I stedet for at smide papkasserne i en pappresser, bliver papkasserne slået sammen, stablet og sendt på en palle til os. De brugte papkasser behøver altså ikke at fylde mere end en palle på virksomhedernes lager, og papkasserne får nyt liv i stedet for at blive sendt direkte til genbrugspladsen.

Vi sorterer og stabler pænt alle papkasser, som kan genanvendes. Langt de fleste papkasser kan bruges igen. Vi kan desværre ikke reparere ødelagte papkasser, så disse bliver sendt til genbrug.  

Bæredygtige Synergier

Det vil ikke være muligt for os at arbejde med vores grønne forretningsmodel, hvis det ikke var for andre virksomheder, som gerne vil af med deres brugte emballage på miljørigtig vis. Vi deltog derfor i det EU støttede projekt: “Bæredygtige Synergier” i samarbejde med Aalborg Universitet. Projektet gik ud på at faciliterer symbioser mellem virksomheder, hvor f.eks. affald eller biprodukter fra én virksomhed bliver til ressource for en anden. Det er muligt at finde mere information om projektet her

Er I interesseret i at finde ud af, hvordan jeres brugte emballage kunne blive en ressource for os, så hører vi meget gerne fra jer.

Kontakt

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os