icon-list Din forespørgsel

LC Emballage A/S har mere end 30 års erfaring

Vi har siden 1992 handlet med nye og brugte engangspaller, EUR-paller, pallerammer og papkasser.

Med mange års erfaring indenfor køb og salg af emballage forsøger vi altid, i samarbejde med vores kunder, at finde den bedste løsning på kundens emballagebehov.
Vores forretningsmodel bygger på langvarige samarbejder med vores kunder, hvor vi handler sammen år efter år. Vi har stadig kunder som har været med helt fra starten af vores virksomhed.

Vi har et mål om at kunne levere hurtigt og ukompliceret til vores kunder, mange af vores ordrer klares dag til dag hvis behovet er for det. Dette er muligt fordi vi er en mindre organisation og har vores egne lastbiler til levering af varer.
På vores lager har vi rigtig mange typer paller, pallerammer og papkasser. Dette gør at vi ofte kan opfylde hele jeres behov indenfor disse varekategorier.
Vi har over 150 forskellige sorteringer og størrelser af paller og pallerammer.

Køb og salg

Vi handler både med erhverv og private.

Og vi er altid interesseret i en snak om at blive fast aftager af jeres emballage, så det kan blive genbrugt.

Sådan handler du

Du er velkommen til at bruges vores webløsning med at sende en forespørgsel – men du må lige så gerne skrive os en mail på mail@lcemballage.dk eller give et kald på 98510033.

Leder du efter en ny leverandør af paller eller pallerammer, så send meget gerne et billede af hvad I har købt før. Så kan vi snakke om vi skal finde pris på en lignende kvalitet, eller I ønsker en bedre/billigere kvalitet.

Tidslinje

Erik Lund stiftede i 1992 virksomheden Lund og Christensen I/S sammen med tidligere kompagnon Jan Christensen.
I 2011 omdannes interessentskabet til et aktieselskab, LC Emballage A/S.
I 2021 køber Erik Lunds søn Jesper Lund sig ind i virksomheden.

Kontaktinformationer

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os