icon-list Din forespørgsel

Bølgepap i rulle 500 mm x 70 mtr – nr. 1098

Varenr.:1098

Bølgepap i rulle, 50 cm x 70 meter

Når I skal transportere varer, er det vigtigt, at sikkerheden er en topprioritet. Det er ikke altid nok at stable eller pakke varer side om side. I mange tilfælde kan der være behov for en mere fleksibel og holdbar beskyttelse, der samtidig kan tilpasses den enkelte vare. Hos LC Emballage sælger vi bølgepap i ruller, som kan anvendes til indpakning og beskyttelse af dine varer under transport.

Produktdetaljer

Længde:
70 mm
Bredde:
50 mm
Ltr.:
0
Med/uden tryk:
Neutral
Ny/brugt:
Ny
Paplag:
1
Papkasse type:
Tilbehør - Bølgepap i rulle
Tykkelse (mm):
2
Stykpris 149,00 kr.

Der tages forbehold for prisændringer og midlertidige udsolgte varer. Priser er pt. vejledende på grund af stærkt stigende priser på pap, plast og træ.

Alle priser er ekskl. moms, fragt, palle under emballage og med forbehold for tastefejl. Pris for fragt og eventuel fragtpalle(r) beregnes efter afsendelse af forespørgsel. Der er mulighed for selv at afhente ordren efter nærmere aftale.

Ofte stillede spørgsmål

  • Bølgepap i ruller er ideelt til indpakning af forskellige typer varer. Det er en fleksibel løsning, der gør det nemmere at pakke individuelle varer og især skrøbelige genstande, der kræver ekstra beskyttelse. Det kræver en anden indsats end blot at stable varer på en palle. Til gengæld giver det også en helt anden sikkerhed for de enkelte varer under transport.

    Når varer skal transporteres, kan de blive udsat for lidt af hvert. En indpakning af bølgepap er med til at beskytte varen mod potentielle stød og slag, fordi bølgepappet hjælper med at absorbere disse. Det kræver blot den korrekte indpakning for, at du kan være sikker på, at dine skrøbelige genstande er godt beskyttet.

    Skal du anvende bølgepap til opbevaring, kan du pakke dine varer ind næsten på samme måde som til transport. Her skal du blot huske på, under hvilke forhold bølgepap udgør den bedste indpakning til opbevaring. Det er vigtigt at huske på, at pap stadig er en afart af papir, og derfor kræver det omtanke i opbevaring, der sikrer mod fugt, sollys og unødvendige stød.

    Hos LC Emballage sælger vi bølgepap i ruller samt traditionelle papkasser. De fleste typer bølgepap er fremstillet af en kombination af nye og genbrugte cellulosefibre fra træer, hvilket gør det genanvendeligt.  

  • Bølgepap i ruller er opbygget af ét lag pap og en bølge, der giver styrke og stødabsorbering. Det er særligt velegnet som basis-indpakning og til emballage af skæve og uensartede varer, grundet dens evne til at tilpasse den enkelte vare sikkert. Bølgepap på ruller tilbyder en effektiv beskyttelse for skrøbelige varer under transport på grund af dets stødabsorberende karakteristika. Der findes flere typer af bølgepap, hvoraf beskyttelsen af den enkelte vare kommer an på vægten og skrøbeligheden.

    Hvis du som LC Emballage gerne vil gøre en indsats for miljøet, er bølgepap også et godt valg for dig. Bølgepap kan efter brug genanvendes, hvilket understøtter en bæredygtig brugscyklus. Hver enkelt virksomhed kan efter anvendelse af bølgepappet nemt genanvende det. Enten ved at genanvende pappet som, f.eks. til indpakning af varer igen, eller sende det til genbrug på genbrugspladsen. Valget af bølgepap i ruller er derfor ikke kun til for at sikre den optimale beskyttelse af dine varer. Det er også et skridt i den rigtige retning af en mere bæredygtig virksomhedspraksis.

Andre produkter

Se alt i Tilbehør
Pallelåg, flere størrelser

800-1200 × 750-1000 mm

Brugte pallelåg, haves i flere forskellige størrelser.

Spørg for pris
Pakkefyld i dispenserboks 35 cm x 450 meter,

450 × 35 mm

Varenr.: 1103

Pakkefyld i dispenserboks 35 cm x 450 meter

Bølgepap i rulle 1000 mm x 70 mtr

70 × 100 mm

Varenr.: 1099

Bølgepap i rulle, 100 cm x 70 meter

Her finder du pap og plast til at pakke og beskytte dine varer, samt konkret tilbehør til pallerne. Alle produkterne her på siden er med til at gøre opbevaring på pallerne nemmere for dig og dine kunder. Dertil hjælper det til at beskytte dine varer under forsendelse, såfremt varerne også bliver pakket korrekt på pallerne.

Er der flere ting, som du finder nødvendige for at kunne garantere en sikker transport af dine varer, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper altid til at finde tilbehør til palletransport og opbevaring for vores kunder.

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os