icon-list Din forespørgsel

Køb af brugte paller og papkasser

Hos LC Emballage A/S giver vi jeres brugte paller og papkasser nyt liv. Med vores over 30 års erfaring er jeres brugte emballage i gode hænder hos os. Vi sørger for at sortere jeres paller, så I får den bedst mulige pris for dem. Ligeledes sorterer vi alle brugte papkasser på lageret, så andre virksomheder sikkert kan bruge dem til deres varer.

Vi er altid interesseret i at drøfte muligheden for at blive fast aftager.

Vi køber gerne fra både virksomheder og private

For os er der ikke forskel på, om en palle eller en papkasse kommer fra private eller fra virksomheder. Vi opkøber både store og små mængder emballage. Har I et restparti af papkasser eller paller, som I ønsker at komme af med, hører vi også gerne fra jer. For at gøre processen nemmere for jer, kan har I mulighed for at lave faste afhentnings- eller leveringsaftaler med os. Vi gør dog opmærksom på, at der kan forekomme gebyr for afhentning ved mindre partier.

Ved papkasser skal der være en rimelig mængde af ens type papkasser, for at det er interessant for os.

Køb af brugte paller

Ønsker I at sælge jeres brugte paller, fremfor at sende dem på genbrugspladsen, kan I efter aftale aflevere dem hos os, eller vi kan afhente dem hos jer. Efter pallerne er ankommet til vores lager, sorterer vi dem efter materiale, størrelse og stand. Pallerne bliver prissat efter type og kvalitet. At genbruge de brugte paller er ikke blot godt for miljøet, det er også en god måde for din virksomhed tjene penge på jeres brugte paller, frem for at betale for at komme af med dem. For at gøre processen nemmere for jer, kan har I mulighed for at lave faste afhentnings- eller leveringsaftaler med os.

Typer paller vi køber

Vi forhandler med mange forskellige størrelser og typer af paller. Listen her er blot et eksempel på det udvalg af paller, vi gerne køber. Kontakt os endelig, uanset hvilken type paller I gerne vil sælge.

Køb af brugte papkasser

Mange virksomheder smider brugbare papkasser direkte i pappresseren. Vi vil dog gerne opfordre til at genbruge papkasser, som ikke har taget skade efter brug. Hvis I stabler jeres brugte sammenfoldede papkasser på en palle, skal vi nok sorterer og gennemse dem for fejl, så de kan blive brugt igen. For at gøre processen nemmere for jer, kan har I mulighed for at lave faste afhentnings- eller leveringsaftaler med os.

Ved papkasser skal der være en rimelig mængde af ens type papkasser, for at det er interessant for os.

Læs mere om fordelene ved at genbruge paller og papkasser

Miljø

Over 30 års erfaring!

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilke emballagetyper der passer til dig og din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit behov. Herefter kan vi hurtigt udarbejde et superskarpt tilbud, der er målrettet lige netop til dig. Ring eller skriv – Vi er klar!

Skriv til os Ring til os